Site decoration point

Шоколадне печиво

Site decoration point Site decoration point shutterstock_582323281-1.jpg

Основні інгрідієнти

Молоко 120 мл

Цукор 200 г

Масло вершкове 100 г

Какао-порошок 4 ст. л.

Яйця 2 шт.

Борошно 520 г

Розпушувач тіста 2 ч. л.

Ванільний цукор 20 г

Сіль 1/4 ч. л.

Шоколад, горіхи за смаком

Інструкція приготування

  • Розтерти розм'якшене масло з цукром, сіллю та ванільним цукром. Додати молоко та яйця, збити до однорідної маси.

  • Додати борошно, розпушувач тіста, какао-порошок та замісити тісто.

  • Сформувати круглі заготовки та випікати в духовці при 180 °С до готовності.

  • Готове печиво прикрасити розтопленим шоколадом і горішками.

Файли Cookie

Ми не зберігаємо данні, але використовуємо cookie щоб працювати правильно. Натисніть Дозволити всі, якщо ви погоджуєтесь на використання порталом цих файлів.