Site decoration point

Панакота

Site decoration point Site decoration point shutterstock_1253317786.png

Основні інгрідієнти

Сметана 200 г

Желатин 2 ст. л.

Молоко 150 мл

Цукор 100 г

Жовток 1 шт.

Джем за смаком

Вода 100 мл

Ваніль 1/2 ч. л.

Інструкція приготування

  • У теплу воду додати желатин та залишити на 5-10 хв, підігріти та перемішати до розчинення.

  • Збити міксером сметану з цукром протягом 5 хв.

  • Яєчний жовток збити, потім додати ваніль та молоко. Перемішати, довести суміш до кипіння (але не варити).

  • У сметану влити охолоджену молочно-яєчну суміш, додати розчинений желатин, перемішати.

  • Розлити у форми та охолодити до застигання. Перевернути та полити улюбленим джемом.

Файли Cookie

Ми не зберігаємо данні, але використовуємо cookie щоб працювати правильно. Натисніть Дозволити всі, якщо ви погоджуєтесь на використання порталом цих файлів.