Site decoration point

РИБНЕ ФІЛЕ У СМЕТАНІ З ГРИБАМИ ТА ГОРОШКОМ

Site decoration point Site decoration point shutterstock_81951349-1.jpg

Основні інгрідієнти

Філе червоної риби 500 г

Гриби (печериці) 200 г

Зелений горошок 100 г

Сметана 200 г

Цибуля 1 шт.

Болгарський перець 1 шт.

Сушені - часник, прованські трави по 1 ч. л.

Сіль та перець за смаком

Інструкція приготування

  • Приготувати сметанну заправку: цибулю, печериці, болгарський перець та горошок обсмажити до золотистого кольору. Додати сметану, сіль та трави, тушкувати на помірному вогні 5-7 хв.

  • Половину сметанною заправки викласти на дно форми для запікання, зверху викласти рибне філе. Покрити рибне філе рештою сметанної заправки.

  • Запікати в розігрітій духовці 25-30 хв до готовності.

Файли Cookie

Ми не зберігаємо данні, але використовуємо cookie щоб працювати правильно. Натисніть Дозволити всі, якщо ви погоджуєтесь на використання порталом цих файлів.