Вареники з картоплею Основні інгрідієнти Борошно 300 г
Яйця 1 шт.
Вода 100 мл
Сіль за смаком
Картопля 500 г
Шинка 300 г
Цибуля 100 г
Сметана 150 г
Інструкція приготування ТІСТО: Збити яйце, сіль і воду, поступово додати борошно.
Начинка: Відварити картоплю, розтовкти її та змішати з обсмаженою цибулею.
Розкачати тісто та зліпити вареники з картоплею.
Варити вареники в окропі 5 хв.
У готову страву додати обсмажену шинку, обережно перемішати. Подавати зі сметаною.
Ділись своїми шедеврами та відмічай “ПРОСТОНАШЕ” в соціальних мережах Файли Cookie Ми не зберігаємо данні, але використовуємо cookie щоб працювати правильно. Натисніть Дозволити всі, якщо ви погоджуєтесь на використання порталом цих файлів.