Site decoration point

Сирно-ягідний пиріг

Site decoration point Site decoration point shutterstock_431627977-1.jpg

Основні інгрідієнти

Цукор 200 г

Масло вершкове 100 г

Яйця 4 шт.

Сметана 200 г

Борошно 200 г

Сир кисломолочний 500 г

Ягоди за смаком 200 г

Ваніль та цедра 1 лимона

Інструкція приготування

  • Замісити тісто: збити масло кімнатної температури з 50 г цукру і цедрою, додати жовток та борошно.

  • Покласти тісто на 1 годину в холодильник.

  • Викласти тісто у форму для запікання, зробивши високі бортики. Випікати 10 хв при 180 °С.

  • Перемішати до однорідності сир, цукор 150 г, сметану, яйця та ваніль. Додати ягоди.

  • Викласти начинку на запечене тісто, випікати 40-60 хв при 160 °С.

  • Після запікання охолодити пиріг у холодильнику 4-5 год.

Файли Cookie

Ми не зберігаємо данні, але використовуємо cookie щоб працювати правильно. Натисніть Дозволити всі, якщо ви погоджуєтесь на використання порталом цих файлів.