Site decoration point

Панкейки

Site decoration point Site decoration point shutterstock_1020583432-1.jpg

Основні інгрідієнти

Молоко 500 мл

Олія 6 ст. л.

Яйця 2 шт.

Цукор 8 ст. л.

Розпушувач 2 ч. л.

Борошно 340 г

Сіль 1/2 ч. л.

Мед/сметана/джем за смаком

Інструкція приготування

  • Збити міксером молоко, яйця, масло та цукор.

  • Змішати борошно з сіллю та розпушувачем. Просіяти в молочно-яєчну суміш та перемішати до однорідності.

  • Смажити панкейки на добре розігрітій сковороді до золотистого кольору.

  • Полити готові панкейкі медом, сметаною або джемом за смаком.

Файли Cookie

Ми не зберігаємо данні, але використовуємо cookie щоб працювати правильно. Натисніть Дозволити всі, якщо ви погоджуєтесь на використання порталом цих файлів.