Site decoration point

Пиріг із яблуками

Site decoration point Site decoration point shutterstock_1221943999.png

Основні інгрідієнти

Борошно 250 г

Розпушувач 1 ч. л.

Масло вершкове 150 г

Сметана 450 г

Цукор 250 г

Яйця 2 шт.

Крохмаль 2 ст. л.

Вода 400 мл

Сік половини лимона

Яблука 5-6 шт.

Ваніль та кориця по 1 ч. л.

Інструкція приготування

  • Борошно, розпушувач та порізане холодне вершкове масло розтерти, додати сметану, замісити тісто та покласти його в холодильник на 30 хв.

  • Розкачати тісто, викласти у форму, зробивши високі бортики, та знову покласти в холодильник на 30 хв.

  • Для крему яйця, 100 г цукру, ваніль, корицю, крoхмаль та сметану перемішати до однорідності та поставити в каструлі на повільний вогонь на 5-7 хв, постійно перемішувати до загустіння.

  • Крем накрити плівкою та повністю охолодити.

  • Яблука порізати скибочками 2-3 мм, зварити сироп з води, 150 г цукру і лимонного соку та викласти в нього яблука на 1-2 хв.

  • Крем вилити на тісто в формі, зверху викласти яблука у вигляді троянд, випікати 30 хв при 180 °С.

Файли Cookie

Ми не зберігаємо данні, але використовуємо cookie щоб працювати правильно. Натисніть Дозволити всі, якщо ви погоджуєтесь на використання порталом цих файлів.