Site decoration point

Курячий шніцель

Site decoration point Site decoration point shutterstock_1051077569-1.jpg

Основні інгрідієнти

Куряче філе 2 шт.

Масло вершк. 80 г

Яйця 2 шт.

Борошно 1 скл.

Панірувальні сухарі 1 скл.

Сіль, перець за смаком

Сметана 200 г

Мариновані огірки 4 шт.

Зелена цибуля 30 г

Часник 2 зубчики

Інструкція приготування

  • Приготувати соус: змішати сметану із натертими на тертці маринованими огірками, часником та подрібненою цибулею. Посолити та поставити у холодильник.

  • Куряче філе покласти між двома шарами плівки і акуратно відбити до товщини 1 см. Посолити і поперчити.

  • Збити яйця в глибокій тарілці з дрібкою солі до однорідності.

  • Занурити філе спочатку в борошно, далі в яєчну масу, потім обваляти в сухарях. Обсмажити на вершковому маслі до золотистого кольору.

  • Подавати зі сметанним соусом.

Файли Cookie

Ми не зберігаємо данні, але використовуємо cookie щоб працювати правильно. Натисніть Дозволити всі, якщо ви погоджуєтесь на використання порталом цих файлів.