Site decoration point

Курка у сметанно-цибулевому маренаді

Site decoration point Site decoration point shutterstock_1025069899-1.jpg

Основні інгрідієнти

Курка (стегно, гомілка) 800 г

Сметана 300 г

Цибуля 1 шт. (велика)

Часник 2-3 зубчики

Зелена цибуля пучок

Сіль та перець за смаком

Інструкція приготування

  • Цибулю, часник та сметану збити в блендері до однорідності, додати сіль та перець.

  • Покласти курку в маринад та дати постояти не менше години в холодильнику.

  • Запікати курку в маринаді в духовці 30-40 хв при 180 ° С до готовності, посипати подрібненою зеленою цибулею.

Файли Cookie

Ми не зберігаємо данні, але використовуємо cookie щоб працювати правильно. Натисніть Дозволити всі, якщо ви погоджуєтесь на використання порталом цих файлів.