Site decoration point

Молочно-ягідне желе

Site decoration point Site decoration point shutterstock_587954855-1.jpg

Основні інгрідієнти

Молоко 500 мл

Цукор 80 г

Желатин 15 г

Ваніль за смаком

Ягоди 300 г

Інструкція приготування

  • Желатин залити 200 мл молока, перемішати та залишити на 15 хвилин, після поставити на повільний вогонь і прогріти до його розчинення.

  • Решту молока, цукор та ваніль, помішуючи, довести до кипіння. Додати розчинений в молоці желатин, перемішати та охолодити.

  • Викласти ягоди, залити їх молочною сумішшю, охолодити та поставити в холодильник до повного застигання.

Файли Cookie

Ми не зберігаємо данні, але використовуємо cookie щоб працювати правильно. Натисніть Дозволити всі, якщо ви погоджуєтесь на використання порталом цих файлів.