Site decoration point

Пиріг із шинкою та перцем

Site decoration point Site decoration point shutterstock_692350573-1.jpg

Основні інгрідієнти

Борошно 250 г

Дріжджі 10 г

Вода 160 мл

Цукор 1 ч. л.

Сметана 200 г

Шинка 150 г

Сир 200 г

Мариновані огірки 4 шт.

Болгарський перець 1 шт.

Сіль та перець за смаком

Інструкція приготування

  • Розчинити цукор та дріжджі в теплій воді.

  • Додати борошно, сіль, 2 ст.л. сметани та замісити тісто. Залишити в теплому місці на годину-півтори.

  • Викласти тісто у форму для випікання, зробивши високі бортики. Змастити тісто сметаною і викласти зверху болгарський перець, мариновані огірки, шинку і сир.

  • Випікати 15 хв при 220 °С.

Файли Cookie

Ми не зберігаємо данні, але використовуємо cookie щоб працювати правильно. Натисніть Дозволити всі, якщо ви погоджуєтесь на використання порталом цих файлів.