Site decoration point

Торт "Айсберг"

Site decoration point Site decoration point shutterstock_357378686-1.jpg

Основні інгрідієнти

Яйця 6шт

Борошно 180г

Цукор 310г

Розпушувач 1,5 ч.л.

Сметана 500г

Какао 1,5 ст. л.

Шоколад 100г

Ваніль за смаком

Інструкція приготування

  • Яйця з цукром (160 г) збити міксером до густої пінки. Додати сметану (100 г) та перемішані какао, розпушувач та борошно. Обережно перемішати все лопаткою.

  • Випікати корж 40-45 хв при температурі 180 °С до готовності.

  • Для крему: збити міксером сметану (400 г), цукор (150 г) та ваніль.

  • Порізати корж трикутниками, вмокнути в сметанний крем та встановити у вигляді гір на тарілку.

  • Прикрасити розтопленим або тертим шоколадом та поставити в холодильник на кілька годин.

Файли Cookie

Ми не зберігаємо данні, але використовуємо cookie щоб працювати правильно. Натисніть Дозволити всі, якщо ви погоджуєтесь на використання порталом цих файлів.