Паста зі сметанно-сирним соусом Паста зі сметанно-сирним соусом Основні інгрідієнти Макарони для пасти 300 г
В’ялені томати 100 г
Сметана 250 г
Цибуля 1 шт.
Гриби 350 г
Сіль, перець за смаком
Інструкція приготування Обсмажити порізані цибулю та гриби до золотистого кольору, додати сметану, сіль та перець за смаком.
Відварити макарони в підсоленій воді майже до готовності.
Перекласти відварені макарони на пательню з грибами і сметаною, тушкувати все разом 3-4 хв.
Викласти на тарілку, зверху посипати порізаними смужками в'ялених томатів.
Ділись своїми шедеврами та відмічай “ПРОСТОНАШЕ” в соціальних мережах Файли Cookie Ми не зберігаємо данні, але використовуємо cookie щоб працювати правильно. Натисніть Дозволити всі, якщо ви погоджуєтесь на використання порталом цих файлів.