Site decoration point

Паста зі сметанно-сирним соусом

Site decoration point Site decoration point shutterstock_70800316-1.jpg

Основні інгрідієнти

Макарони для пасти 300 г

В’ялені томати 100 г

Сметана 250 г

Цибуля 1 шт.

Гриби 350 г

Сіль, перець за смаком

Інструкція приготування

  • Обсмажити порізані цибулю та гриби до золотистого кольору, додати сметану, сіль та перець за смаком.

  • Відварити макарони в підсоленій воді майже до готовності.

  • Перекласти відварені макарони на пательню з грибами і сметаною, тушкувати все разом 3-4 хв.

  • Викласти на тарілку, зверху посипати порізаними смужками в'ялених томатів.

Файли Cookie

Ми не зберігаємо данні, але використовуємо cookie щоб працювати правильно. Натисніть Дозволити всі, якщо ви погоджуєтесь на використання порталом цих файлів.